Service algemeen

Het uitzoeken van de perfecte raamdecoratie is wel een hele klus. Er is zoveel te kiezen. Bij VERA Shutters begrijpen wij dat en bieden daarom gratis advies en inmeting op locatie. Met zorg en aandacht kijken we mee en geven we jouw interieur graag wat extra liefde mee. Met onze tijdloze en prachtige shutters of jaloezieën.

Alleen de beste service

We gaan voor kwaliteit in alle opzichten en van het begin tot het eind. Bij alle keuzevragen. Ook komen we graag bij je langs voor advies en na de opdrachtverstrekking voor het inmeten op locatie. Dat doen we tot op de millimeter nauwkeurig zodat ze straks precies zullen passen. Bij de keuze van shutters ontvang je eerst de technische tekeningen voor goedkeuring. Op het moment dat jouw raamdecoratie klaarligt maken we een afspraak voor de levering en montage.

Ga naar Zelf berekenen om inzicht te krijgen in het kostenplaatje. Wij stellen graag een offerte voor je op!

Wat zeggen klanten?

“Mooie, stijlvolle shutters met veel variatie/kleurmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook de shutters “als deur” openzetten, wat het net even anders maakt! Door VERA Shutters wordt er goed meegedacht en advies gegeven, vriendelijke mensen, duidelijke communicatie en offerte met een goede montage.”

Maatwerk

VERA Shutters levert maatwerk. Dat zeggen wel meer bedrijven, maar bij het plaatsen van shutters komt dat echt heel precies: het menselijk oog kan immers kleine afwijkingen al heel goed waarnemen. We hebben inmiddels zo veel ervaring dat we elke situatie goed kunnen inschatten en het gewenste resultaat kunnen leveren tegen de opgegeven prijs. We willen net als jij een perfect resultaat. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kun je altijd bij ons terecht!

Garantie

Onze shutters zijn van topkwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Je hebt 3 jaar volledige garantie op onze shutters.