Stijlvol + Stoer

Wat zijn shutters?

Stijlvol, functioneel, duurzaam en tijdloos

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. De bredere, houten lamellen van een shutter zitten vast in een paneel. De panelen kun je zijwaarts wegklappen, (gedeeltelijk) openen of zelfs in een railsysteem plaatsen. Hierdoor kun je spelen met het licht en privacy. Shutters zijn stijlvol, functioneel, duurzaam en tijdloos. Niet te verwarren met houten jaloezieën, die je via koorden omhoog of omlaag of in de gewenste stand beweegt.

Shutters zijn geen jaloezieën!

Jaloezieën bedien je met koorden en trek je omhoog of omlaag en zet je met een tiltstok in de gewenste stand.

Stijlvol + Sfeer

Waarom shutters?

Precies de juiste sfeer!

De lichtinval en de sfeer in jouw woning of bedrijf kun je met shutters op ieder moment zelf beïnvloeden. Je kunt de ruimte vullen met licht en warmte voor een uitnodigende uitstraling wanneer je bezoek verwacht. Of met iets minder licht om zelf lekker te relaxen. Ook kun je de shutters sluiten om de ruimte te verduisteren en privacy te creëren bijvoorbeeld voor een goede nachtrust in de slaapkamer. Deze unieke raamdecoratie en zonwering is een eyecatcher bij het binnenstappen van iedere ruimte.

Stijlvol + Duurzaam

Eigenschappen

Duurzaam

Shutters gaan echt jarenlang mee. Ze zijn gefabriceerd van hout dat duurzaam verbouwd wordt en draagt het EFC- keurmerk. Het milieubelang en verantwoorde productie zijn belangrijk voor ons. We zien klanten graag ‘onbezorgd’ genieten. Op al onze shutters geven we drie jaar garantie.

Bediening

Shutters kun je op verschillende manieren bedienen. Met een tilterstok of zelf met de hand via de lamellen clearview. In één beweging kun je het geheel of een deel van de lamellen automatisch openen of sluiten. Kies je voor een strak design? Dan is ultraclearview een goede optie. Dan is het stangetje in de shutters dat de lamellen in beweging brengt onzichtbaar in de shutter verwerkt. Daarin onderscheidt VERA van andere leveranciers! Daar zijn we best trots op.

Laat je inspireren!

Stijlvol + Past altijd

Op maat

Ook bij driehoekige of ronde ramen!

Niet alle ramen hebben standaardafmetingen zeker niet bij oudere woningen. Heb je leuke ramen in een andere vorm, gebogen, in een cirkel of een driehoek? Shutters zijn vrijwel voor alle typen ramen op maat te maken. Afwijkende vormen zijn alleen mogelijk bij de Special Line.

Productlijnen

Er zijn shutters in drie prijsklassen

NB: een overzicht van de verschillen tussen de productlijnen vind je op de pagina met veelgestelde vragen (FAQ)