Persoonlijk contact Hoogste kwaliteit Gratis adviesgesprek & inmeten || Bel direct: 06 17 83 24 12

Veelgestelde vragen

FAQ2022-12-15T15:31:30+00:00

Veelgestelde vragen (FAQ)

Verduistering2022-12-15T14:32:23+00:00

Vaak krijg ik de vraag of shutters verduisterend genoeg zijn.. Het filmpje is gemaakt overdag, op een zonnige dag. Kijk en oordeel zelf wat je ervan vindt!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy-verklaring.
Ik Accepteer
Uitvoeringen en stijlen2022-12-15T14:32:23+00:00

Klassiek of modern

Onze shutters uit de Base, Luxury en Apollo series zijn naar wens samen te stellen. Zo kun je kiezen uit een moderne of juist meer klassieke uitstraling. Bij de Apollo line is het tevens mogelijk te kiezen uit comfort verhogende mogelijkheden Rabat en Astragaal.

L-stijl: Modern
L-stijl: Klassiek
L-stijl: Klassiek
L-stijl: Modern
Zijstijlen: Modern (l) en Klassiek (r)
Zijstijlen: Modern (l) en Klassiek (r)
Extra comfort: Rabatstijl
Extra comfort: Rabatstijl
Extra comfort: Astragaal
Extra comfort: Astragaal
Telescopische bedieningsstok2022-12-15T14:32:22+00:00

Telescopische bedieningsstok

Voor hoge ramen die je niet zelf kunt bedienen is een lange, telescopische stok beschikbaar.

Speciale vormen2022-12-15T15:31:57+00:00

Niet alle ramen hebben standaardafmetingen zeker niet bij oudere woningen. Of nieuwbouwwoningen met speciale vormen. Heb je leuke ramen in een andere vorm, gebogen, in een cirkel of een driehoek? Shutters zijn vrijwel voor alle typen ramen op maat te maken. Afwijkende vormen zijn alleen mogelijk bij de Luxury- en Apollo Line.

Service en garantie2022-12-15T14:32:22+00:00

Service algemeen

Het uitzoeken van de perfecte raamdecoratie is wel een hele klus. Er is zoveel te kiezen. Bij VERA Shutters begrijpen wij dat en bieden daarom gratis advies en inmeting op locatie. Met zorg en aandacht kijken we mee en geven we jouw interieur graag wat extra liefde mee. Met onze tijdloze en prachtige shutters of jaloezieën.

Alleen de beste service

We gaan voor kwaliteit in alle opzichten en van het begin tot het eind. Bij alle keuzevragen. Ook komen we graag bij je langs voor advies en na de opdrachtverstrekking voor het inmeten op locatie. Dat doen we tot op de millimeter nauwkeurig zodat ze straks precies zullen passen. Bij de keuze van shutters ontvang je eerst de technische tekeningen voor goedkeuring. Op het moment dat jouw raamdecoratie klaarligt maken we een afspraak voor de levering en montage.

Ga naar Zelf berekenen om inzicht te krijgen in het kostenplaatje. Wij stellen graag een offerte voor je op!

Wat zeggen klanten?

“Mooie, stijlvolle shutters met veel variatie/kleurmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook de shutters “als deur” openzetten, wat het net even anders maakt! Door VERA Shutters wordt er goed meegedacht en advies gegeven, vriendelijke mensen, duidelijke communicatie en offerte met een goede montage.”

Maatwerk

VERA Shutters levert maatwerk. Dat zeggen wel meer bedrijven, maar bij het plaatsen van shutters komt dat echt heel precies: het menselijk oog kan immers kleine afwijkingen al heel goed waarnemen. We hebben inmiddels zo veel ervaring dat we elke situatie goed kunnen inschatten en het gewenste resultaat kunnen leveren tegen de opgegeven prijs. We willen net als jij een perfect resultaat. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kun je altijd bij ons terecht!

Garantie

Onze shutters zijn van topkwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Je hebt 3 jaar volledige garantie op onze shutters.

Materialen2022-12-15T14:32:23+00:00

Base-, Luxury- en Apollo line

Onze shutters zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Het meest gebruikte materiaal voor shutters is hout. Hardhouten shutters hebben een mooie natuurlijke uitstraling.

De shutters uit de Base line, Luxury line en Apollo line worden gemaakt van Paulowniahout, Lindehout of PVC. Wij gebruiken lichte hardhoutsoorten die zich gemakkelijk laten bewerken. Deze shutters worden standaard voorzien van meerdere laklagen voor een prachtig eindresultaat.

Open-Finish

De shutters uit de Luxury- en Apollo-line kunnen naar keuze worden gemaakt in ‘open finish’, hierbij is de prachtige nerfstructuur van het hout niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar.

Levering2022-12-15T14:32:22+00:00

Levering

Nadat je de shutters hebt besteld, ontvang je desgewenst een technische tekening van je shutters ter bevestiging. Op deze tekening staan diverse zaken als:

  • paneelindeling
  • draairichtingen
  • type en soort frame
  • stijl
  • lamellen

Kies je ervoor de tekeningen te ontvangen dan worden deze na goedkeuring en ontvangst van de aanbetaling in productie genomen.

Levertijd

De indicatieve levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 14 en 16 weken.

In geval van shutters met een afwijkende vorm (rond, schuin, toog, etc.) of donkere tint dien je rekening te houden met 16 tot 18 weken levertijd.

Zodra je shutters in ons magazijn zijn ontvangen wordt er een afspraak ingepland voor levering en installatie. Om het allerbeste resultaat te garanderen werken wij met onze eigen monteurs. Deze zijn stuk voor stuk deskundigen en hebben veel ervaring met het plaatsen en installeren van shutters.

Tijdens het plaatsen van je shutters werken wij netjes en schoon.

Na afloop van de installatie krijg je uitleg over het gebruik van de nieuwe shutters en het onderhoud zodat je jarenlang plezier kunt beleven van je investering!

Kleuren2022-12-15T14:53:05+00:00

Lakkleuren

Shutters zijn beschikbaar in vele kleuren. Door de lak in meerdere lagen te spuiten ontstaat een strak uiterlijk zonder zichtbare nerfstructuur.
(Shutters uit de Base line zijn enkel beschikbaar in White of Pure white)

Beitskleuren

Shutters in de Luxury line en Apollo line zijn ook beschikbaar in beitskleuren. Bij beitskleuren blijft de nerfstructuur van het hout zichtbaar.

Betaling2022-12-15T14:32:22+00:00

Betaling

Nadat je een bestelling hebt geplaatst wordt een aanbetaling gevraagd van 25% van het totaalbedrag. Het restantbedrag moet op de dag van montage worden voldaan.

Bediening2022-12-15T15:19:29+00:00

Bediening

Er is een aantal mogelijkheden om de shutters te openen en te sluiten.

  • Tilterstok
  • Clearview
  • Ultra clearview

De tilterstok wordt in het midden van het paneel geplaatst. Bij de Luxury-line en Apollo-line is het tevens mogelijk de tilterstok aan de zijkanten te plaatsen (meerprijs).

Clearview

Bij het clearview systeem is de tilterstok uit het zicht weggewerkt en bedien je de lamellen door het bewegen van 1 lamel waardoor de rest automatisch meebeweegt.

Ultra clearview

Ultra Clearview bediening is een geïntegreerd tandwiel-systeem voor het openen/sluiten van de lamellen. De scharnieren zijn weggewerkt (verzonken) voor een strak en eigentijds uiterlijk.

Elke productlijn heeft zijn eigen kenmerken die bepalend zijn voor de prijs

Mogelijkheden om de shutters naar wens aan te passen

Zo is de onzichtbare “clearview” bediening inbegrepen in de Apollo Line, maar tegen meerprijs ook beschikbaar bij de andere productlijnen.

NB: op een smartphone is de onderstaande tabel beter te bekijken wanneer je de telefoon kantelt (in een liggende/horizontale stand zet)
Opties Base Line

vanaf €269,- per m²

Luxury Line

vanaf €359,- per m²

Apollo line

vanaf €419,- per m²

Actieprijs n.v.t. 296,- per m² 350,- per m²
63mm lamelmaat
76mm lamelmaat
89mm lamelmaat
114mm lamelmaat
Verkrijgbaar in 2 wittinten (RAL9010 en RAL9016)
Verkrijgbaar in vele andere kleuren
Verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur (meerprijs)
Verkrijgbaar in natuurlijke beits kleuren (meerprijs)
Tilterstok bediening
Clearview bediening (meerprijs Baseline)
Ultra Clearview (Silent View)
Off-set tilterstok bediening (meerprijs)
Opdek scharnieren
Verzonken/RVS scharnieren (meerprijs op Luxury-line)
Afwijkende vormen (meerprijs)
Railsysteem (meerprijs)
Moderne zijstijlen
Klassieke zijstijlen
Rabat of Astragaal stijlen
Maat zijstijlen: 50mm
Maat zijstijlen: 38/50
Geschikt voor VELUX-dakramen
Verzonken RVS-scharnier
VERA Shutters

Verzonken RVS-scharnier

VERA Shutters

Drukknop voor VELUX-dakraam

VERA Shutters

Makkelijk schoon te houden

VERA Shutters

Paneel afzonderlijk van het raam te openen

VERA Shutters

Voor hoge ramen is een bedieningsstok verkrijgbaar

VERA Shutters

Clearview bediening: lamellen zijn aan de achterkant met elkaar verbonden door een stangetje

Titel

Ga naar de bovenkant