Advies & inmeting ⸺ op maat gemaakt

Raamdecoratie zonder boren & schroeven

De nieuwste raamdecoratie van VERA zijn de producten van KeJe. Raamdecoratie waarbij er niet geboord en geschroefd hoeft te worden. Elegant en sfeerbepalend. Alle producten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Onze raamdecoratie (en horren) zijn van hoge kwaliteit en snel leverbaar. Zodat je snel kunt genieten van een verzorgd product.

“In een bijpassend frame in de juiste kleur”

“Controle over lichtinval en privacy”

“Allerlei stoffen, ook verduisterend”

“Snelle levering 3-4 weken”

“Montage aan huis is optioneel”

Strakke uitstraling

Splendid Pliss, Lamella, Latende, Supplente en Day ’n Night

Of je nu kiest voor één van de bovenstaande producten, het principe voor deze vijf opties is hetzelfde. Deze elegante raamdecoratie zit in een frame en bij de meeste hiervan hoef je niet te boren en schroeven. We leggen hieronder per product uit wat het inhoudt…

 

Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product, destijds speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Uiteraard is dit product ook goed toepasbaar voor een houten of aluminium kozijn. Er wordt gebruik gemaakt van een aluminium frame en een plissé stof.

De Splendid Pliss bevindt zich met het frame tussen de glaslatten van het kozijn, wat zorgt voor een strak geheel. Met de geïntegreerde handgrepen kan het product op elke gewenste stand gepositioneerd worden. Zowel top down, als bottom up.

Een hele strakke oplossing die op het kozijn wordt geplaatst en hierdoor veel ruimte overlaat op je vensterbank.

Door het unieke vergrendelsysteem is het mogelijk om dit product tot 2000mm breed te produceren, zodat het voor bredere kozijnen ook toepasbaar is. Het wordt bevestigd met dubbelzijdige magneet- en staalband waardoor het ook makkelijk kan worden verwijderd van het kozijn, bijvoorbeeld bij het ramen wassen.

De stoffen zijn leverbaar in diverse stofkleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve- en doorschijnende stoffen zijn de touwtjes altijd zichtbaar door het stof heen. Bij de andere stoffen is dit niet het geval.

Lamella

Houd je meer van lamellen in plaats van stof? Dan is Lamella mogelijk iets voor jou. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één. Het heeft een aluminium frame met vaste aluminium lamellen in een breedte van 30 of 40mm, die je kunt openen en sluiten met één handbeweging. Wanneer het raam hoger is dan 1200mm dan zal het worden voorzien van een tussenstijl. Hierdoor kun je beide vakken afzonderlijk van elkaar bedienen. Lamella is verkrijgbaar in 14 lamelkleuren met een frame in vijf standaard RAL-kleuren. Met een maximale breedte van 1200mm.

Houd je toch meer van jaloezieën/lamellen die je omhoog en omlaag kunt bewegen? Dan past Latende meer bij jou!

Latende

Wil je graag aluminium jaloezieën? Maar toch zonder boren en schroeven bevestigen op je kunststof kozijn? Dan is Latende echt iets voor jou. Het is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen, maar natuurlijk ook toepasbaar voor een houten- of aluminium kozijn. De lamellen van de jaloezie hebben een breedte van 25mm en kunnen bediend worden door een handgreep. Deze handgreep (trekbalk) is altijd voorzien van een standaard kleur onderlijst, welke kan afwijken van het frame.

Wanneer je raam in de kiepstand staat, blijft de Latende strak tegen het glas zitten. Je kunt het frame eenvoudig van het raam verwijderen en ook weer terugplaatsen. De bediening van de latende gaat enkel van boven naar beneden.

Het frame is verkrijgbaar in vier standaard RALkleuren, maar ook afwijkende RALkleuren zijn mogelijk. Dit product is uitermate geschikt voor badkamers, aangezien het vochtbestendig is.

Supplente

De Supplente is een stijlvolle combinatie van raamdecoratie- en een insectenweringsproduct in één. Het ene deel is voorzien van geplisseerd gaas, terwijl het andere deel voorzien is van een geplisseerde stof naar keuze. De Supplente heeft ook een aluminium frame, maar deze wordt wel gemonteerd door middel van boren en schroeven. Het is een ideaal product bij Velux dakramen of houten kozijnen, waarbij de ramen naar buiten toe open draaien.

De bediening kan van top down naar bottom up, oftewel van boven naar beneden en andersom. Het is makkelijk hand bedienbaar.

De Supplente is leverbaar in 4 standaard RALkleuren qua frame. Een afwijkende RALkleur is tegen meerprijs ook mogelijk.

Day ’n Night

De KeJe Day ’n Night is een eigen ontwikkeld raamdecoratieproduct, welke is voorzien van twee stoffen. De naam zegt het al; één voor ’s nachts, en één voor overdag. De Day ’n Night is ook voorzien van een aluminium frame, die wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalband.

De Day ’n Night is voorzien van drie trekbalken, waarbij het product top down en bottom up te bedienen is. Zo kun je de Day ’n Night op elke gewenste stand positioneren. Alle trekbalken zitten geïntegreerd in het frame. Vanwege het gewicht van twee stoffen, is de maximale afmeting van dit product 1400mm breed. Bij de Day ’n Night kun je elke stof combineren uit onze collectie.

Het is een strak en uniek ontwerp en een sfeervolle aanvulling op je woning. De Day ’n Night is leverbaar in vijf standaard RALkleuren. Een afwijkende RALkleur is tegen meerprijs ook mogelijk.

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op de sociale media of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor aanbiedingen en nieuwtjes!

(De knop leidt je naar een aparte pagina waar je jouw mailadres kunt invullen. We gebruiken het bekende Mailchimp-systeem om data veilig en conform AVG te bewaren.)