Ritsscreens ⸺ electrisch voor buiten

De zon in een ander daglicht

Sinds kort levert VERA ook screens. Met name ritsscreens zijn erg populair aan het worden. Ritsscreens bieden, net zoals onze shutters, een zeer goede bescherming tegen de warmte en helpen tegen de schitteringen van de zon. Ritsscreens hebben een voordeel ten op zichte van normale screens. Het doek is vastgemaakt aan een zijgeleider waardoor het doek windvast is en er geen licht langs het doek naar binnen schijnt.

Zo kun je zorgeloos genieten van je op maat gemaakte ritsscreen.

“Verkrijgbaar met electrische bediening op zonne-energie”

“Controle over warmte en privacy”

“Verkrijgbaar in 200 kleuren doek”

“Geproduceerd in Nederland”

“Montage & inmeting aan huis”

Een strakke zonwerende oplossing

Uitleg over ritsscreens

Electrische bediening

Zowel bij screens als ritsscreens kunnen de voorbijgangers niet van buiten naar binnen kijken, maar jij wel van binnen naar buiten. Ritsscreens worden altijd electrisch bediend en zijn niet handbediend verkrijgbaar. Binnen deze electrische bediening heb je de keuze uit een motor van Degalux (onze partner), de solarmotor op zonne-energie en een motor van Somfy.

Ritsscreens houden de zon buitenshuis zonder je kamer te verduisteren. Hierdoor kun je nog naar buiten kijken en ervaar je nog steeds een plezierig open gevoel in je huis. Eveneens biedt het privacy doordat je niet naar binnen kunt kijken.

Privacy en toch licht

Uniek door zonne-energie

Uniek bij Degalux, de betaalbare motor op zonne-energie. Deze motor doet precies wat je ervan verwacht. Met een afstandsbediening open en sluit je de screens eenvoudig. Dankzij de plaatsing van een klein zonnepaneel aan de voorzijde wordt bij daglicht de accu opgeladen. Een volle accu kan tot wel 100 bewegingen maken. Zo werkt deze screen volledig duurzaam.

Een bijkomend veilig voordeel van een zonne-energie werkende screen is dat je deze screen nog steeds kunt openen wanneer er brand ontstaat in je huis.

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op de sociale media of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor aanbiedingen en nieuwtjes!

(De knop leidt je naar een aparte pagina waar je jouw mailadres kunt invullen. We gebruiken het bekende Mailchimp-systeem om data veilig en conform AVG te bewaren.)