Houten jaloezieën ⸺ op maat

Sfeerbepalende makeover

De jaloezieën van VERA Shutters geven je huis of bedrijf een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Jaloezieën zijn niet alleen een functionele manier om je lichtinval te bepalen, maar kunnen het fundament zijn van de gewenste “makeover” van jouw interieur. Onze jaloezieën worden altijd op maat geleverd en kunnen (optioneel) worden gemonteerd door onze monteurs, zodat je snel kunt genieten van een verzorgd product.

“Hout geeft een natuurlijke uitstraling”

“Controle over lichtinval en privacy”

“Lamelbreedtes 35, 50 en 65 mm”

“Snelle levering 3-4 weken”

“Montage aan huis is optioneel”

Natuurlijke uitstraling

Voordelen van houten jaloezieën

Controle over het lichtinval

Houten jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling en zorgen direct voor sfeer. Het lichtinval kun je vergelijken met (zon-)licht dat door het bladerdak valt als je een boswandeling maakt. De lamellen zijn strak, kaarsrecht en vormen een subtiel lijnenspel voor je raam. De bediening is eenvoudig. Wat wil je nog meer? Je creëert in een handomdraai een warme sfeer of sluit te fel zonlicht buiten!

Onze bamboe jaloezieën zijn nu erg populair. We hebben deze in verschillende tinten en in de maten 35, 50 en 65mm. Ze zijn ook geschikt voor draaikiepramen, zonder dat je hoeft te boren!

Praktisch

Houten jaloezieën zijn kindvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. De houten jaloezieën van VERA Shutters worden altijd op maat geleverd en kunnen op verzoek ook door onze monteurs bevestigd worden. Hoe heerlijk is dat, dan ben je in een keer klaar!

Spelen met licht

Onze collectie

Of je nu gaat voor een strakke, moderne, trendy, landelijke of open look & feel, er is altijd een jaloezie die bij je woonwensen past. Wij importeren direct vanaf onze leverancier waardoor we een goede prijs kunnen bieden. Zij leveren jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit. Onze collectie jaloezieën bestaat uit de lijnen Authentic wood, Natural bamboo, Abachi wood, Aluminium industrial, Aluminium classic en PVC/ Faux-wood.

Prijzen zijn afhankelijk van het type raam, de keuzes en de omvang van de bestelling. Geef uw maten door en vraag direct een offerte aan!

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op de sociale media of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor aanbiedingen en nieuwtjes!

(De knop leidt je naar een aparte pagina waar je jouw mailadres kunt invullen. We gebruiken het bekende Mailchimp-systeem om data veilig en conform AVG te bewaren.)