Meester van het licht!

Over VERA Shutters

Met passie voor het product… en betrokkenheid bij haar klanten!

Het thuisgevoel in jouw huis is heel belangrijk en hierdoor is jouw inrichting heel persoonlijk. Voor Rosalie Wubs is dat een belangrijke drijfveer! Zij runt VERA Shutters en staat je graag bij. Als je zover bent, komt ze naar je toe voor het inmeten.

“Dat goede gevoel waarmee mijn klanten van de nieuwe shutters gaan genieten daar doe ik het voor!” Zij woont in de omgeving van Deventer en volgde enkele jaren geleden haar passie voor wonen én dit duurzame lifestyle product. Rosalie is een ondernemer pur sang. “Van een vaste baan als accountmanager koos ik in 2018 voor werk waar ik blij van word. Een gaaf product dat een belangrijke rol speelt bij de lichtinval en sterk de sfeer bepaalt in een huis. Ik ben heel precies in de voorbereiding en denk graag mee… dát geeft mij plezier in mijn werk.”

Contact

Duurzaamheid

Shutters gaan echt jarenlang mee

Shutters zijn gefabriceerd van hout dat duurzaam verbouwd wordt en draagt het FSC-keurmerk. Het milieubelang en verantwoorde productie zijn belangrijk voor ons. We zien klanten graag ‘onbezorgd’ genieten. Op al onze shutters geven we drie jaar garantie.

Hester & Ferdinand:

“We zijn enorm blij met de gave, houten, zwarte shutters van Rosalie. Super kwaliteit en perfect op maat. Een super aanrader. Contact is ook erg goed tijdens het proces. Werken heel netjes.”

Taco Bijlsma:

“Rosalie heeft ons schitterende shutters geleverd voor ons huis. We zijn heel tevreden over het contact met haar en de service van advies tot montage.”

Duurzame meerwaarde

Onze shutters zijn in elke situatie toepasbaar, hebben een isolerende werking en verhogen het aanzien van je woning.

Gemaakt van de mooiste materialen

Shutters zijn gemaakt van duurzame materialen, gaan lang mee en kunnen overal in huis worden toegepast.

Sfeer, comfort en luxe uitstraling

Shutters geven je controle over het licht in je woning, verhogen de sfeer en je comfort.

Stijl, kwaliteit, professionaliteit

De pluspunten van de shutters van VERA Shutters

  • Gratis inmeten

  • Isolerend

  • FSC keurmerk

  • Maatwerk

  • Verduisterend

  • Tijdloos design

0
jaar in bedrijf
0
m2 ramen & deuren bekleed
0
tevreden klanten